Etherische olie Rozemarijn 30 ml

Beschikbaarheid: Op voorraad

Etherische olie Rozemarijn

Voor een zeer schappelijke prijs haalt u voor langere tijd de Provence in huis. Dit is een 100% natuurlijk product. Dit is zuivere olie en bevat geen kleurstoffen, geurversterkers of chemische additieven.

100% Pure etherische olie van Kamfer Rozemarijn, onverdund. Verkregen door distillatie van de bloemen, deze worden in de lente geplukt. Heeft een heerlijke geur van hout, kamfer en kruiden.Oorsprong & Producent

Drôme Provençale, Frankrijk
Geproduceerd door Distillerie Duffez, Montségur-sur-LauzonToepassingen

Rozemarijn heeft een opwekkende, stimulerende en verwarmende werking.

Helpt bij gewrichtspijn, kneuzingen, stress, verkoudheid, huidinfecties, haarproblemen, …

Doe enkele druppeltjes rozemarijnolie op een geursteentje om je huis heerlijke te doen ruiken.
Aromaverdamper: vul met water en enkele druppeltjes rozemarijnolie.
Voor een verkwikkend bad: meng enkele druppeltjes met het badwater. Opgelet, niet te veel gebruiken, want dit kan de huid en luchtwegen irriteren.

Niet gebruiken voor het slapengaan, aangezien rozemarijn stimulerend werkt. Wel ideaal om te mengen met een neutrale douchegel voor een verkwikkende douche.


Bewaring

Op een koele, donkere en droge plaats bewaren.Inhoud & verpakking

30 ml verpakt in een donker glazen flesje met druppelteller-dop.Voorzorgsmaatregelen

Gelieve deze natuurlijke en pure etherische olie met voorzichtigheid te hanteren. Gebruik slechts enkele druppeltjes per keer. Rozemarijnolie moet altijd verdund gebruikt worden. Heeft een sterke geur en kan de huid irriteren. Sommige mensen kunnen allergisch zijn. Handen grondig wassen na contact. Niet geschikt voor mensen met epilepsie of een hoge bloeddruk.

Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en personen met specifieke gezondheidsproblemen. Achter slot en buiten bereik van kinderen bewaren. Schadelijk bij inademing. Vermijd oogcontact. Kan irritatie, allergische reacties en huiduitslag veroorzaken. Zich grondig wassen na contact. Raadpleeg een dokter indien u gezondheidsproblemen ondervindt. Niet geschikt voor consumptie. Ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Zeer giftig voor in het water levende organismen.

P280/P333+P313/P301+P310/P370+P378/P302+P352/EUH066/
H226/H332/H304/H317/H371/H400/P363/ P405/P260/P341 P321

Inhoud en verpakking afvoeren naar een geautoriseerde plaats.
EC nummer: 283-291-9
CAS nummer: 84604-14-8

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen