Etherische olie Provençaalse Cipres 30 ml

Beschikbaarheid: Op voorraad

Etherische olie Provençaalse Cipres

Voor een zeer schappelijke prijs haalt u voor langere tijd de Provence in huis. Dit is een 100% natuurlijk product. Dit is zuivere olie en bevat geen kleurstoffen, geurversterkers of chemische additieven.

100% Pure etherische olie van cipres, onverdund. Verkregen door distillatie van de twijgen. Heeft een heerlijke geur van hout.Oorsprong & Producent

Drôme Provençale, Frankrijk
Geproduceerd door Distillerie Duffez, Montségur-sur-LauzonToepassingen

De geur van cipres werkt bemoedigend en stimuleert een goede stemming.
Doe enkele druppeltjes cipresolie op een geursteentje om je huis heerlijke te doen ruiken. Of vul een aromaverdamper met water en enkele druppeltjes olie.

Zweetvoeten: voeg 8 à 10 druppels cipresolie toe aan een voetbad (15 minuten baden). Ook een druppeltje in de schoenen werken zeer goed.

Voeg cipresolie toe aan een basisolie om volgende ongemakken te behandelen; spataderen, couperose, spierpijn, gewrichtspijn, zware benen, …

Cipres helpt ook goed bij heesheid, hoest en griep. Doe 1 à 2 druppels op een zakdoekje en inhaleer.

Cipresolie moet altijd verdund gebruikt worden.


Bewaring

Op een koele, donkere en droge plaats bewaren.Inhoud & verpakking

30 ml verpakt in een donker glazen flesje met druppelteller-dop.Voorzorgsmaatregelen

Gelieve deze natuurlijke en pure etherische olie met voorzichtigheid te hanteren. Gebruik slechts enkele druppeltjes per keer. Cipresolie moet altijd verdund gebruikt worden. Heeft een sterke geur en kan de huid irriteren. Sommige mensen kunnen allergisch zijn. Handen grondig wassen na contact.

Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en personen met specifieke gezondheidsproblemen. Achter slot en buiten bereik van kinderen bewaren. Kan schadelijk zijn bij inslikken. Vermijd oogcontact. Kan irritatie, allergische reacties en huiduitslag veroorzaken. Zich grondig wassen na contact. Raadpleeg een dokter indien u gezondheidsproblemen ondervindt. Niet geschikt voor consumptie. Ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

P333+P313/EUH066/H317/R10/R38/R65/R43/R51/R53/ H315/H317/H304/H411/H226/H303

Inhoud en verpakking afvoeren naar een geautoriseerde plaats.
EC nummer: 283-626-9
CAS nummer: 84696-07-1

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen